Чи бувають гантелі, що важать 50 грамів? Так, бувають)

Красиву «попу як у Кім» з такими гантелями, звісно, не накачаєш, це правда, проте і пітніти не доведеться) Ще із плюсів – вільні руки і відсутність мозолів. І звуться такі девайси - вагінальні кульки. Нащо ті вагінальні кульки потрібні і що вони тренують - я вам зараз розповім.  

Ви можете хоч сім разів на тиждень ходити до спортзалу, займатися йогою, сквошем, а по п’ятницях перепливати Дніпро туди і назад, - але достатньо підняти шафу на 16-й поверх і на ранок з’ясується, що м’язів у вашому тілі набагато більше, ніж ви гадали. Точніше тренували) 

А якщо я вам скажу, дівчата, що у вас є таки м’язи, що їх взагалі не видно і не чутно? Називають їх – м’язами тазового дна. Хто вигадав таку промовисту назву достеменно не відомо. Може океанолог Жак-Ів Кусто, коли шукав скарби на дні океану, не знаю, але скоріш за все - це був якийсь дуже вумний лікар з метровою бородою і без фантазії.     

Проте м’язи ці дуже важливі. В них багато функцій, одна з яких – скорочуватись, коли до піхви щось потрапляє. Що потрапляє? Пеніс звичайно) Може так природою закладено, щоби було щільно, щоби чоловіку і жінці було приємніше від того процесу і рід людський не закінчувався. 

То до чого тут вагінальні кульки? Зараз, зараз все буде) Річ у тім, що з віком ці м’язи тазового дна починають втрачати тонус і перестають виконувати свою функцію. Звідси всі ці міфі про «рожавших» і «відро». І коли я кажу з віком – це не у бабусь з кравчучкою в дев’яносто, а років так у тридцять. Бо як то кажуть, у тридцять можна вже нічого не вживати, достатньо просто різко встати)

То що робити? Тренуватися звісно) Вперше про те, як треба тренувати м’язи тазового дна описав американець Арнольд. Не той що Шварценеггер з «Термінатора», а той що гінеколог Кегель. Тому вагінальні кульки ще називають тренажером Кегеля. 

Використовують вагінальні кульки дуже просто. Жінка вставляє кульку у піхву і - …. і все) Як я і казала – без поту і мозолів) Кулька хоче випасти під дією сили тяжіння, а м’язи напружуються і не дають їй це зробити. І зауважу – напружуються без вашої участі, на автопілоті) Тобто ви можете, наприклад, сходити на прогулянку чи постояти в черзі на касі, а вагінальна кулька продовжує ваше тренування.

Є ще один величезний плюс від використання тренажера Кегеля. Жінки, що регулярно тренуються, можуть досягти ефекту помпування. Від такої жінки чоловік не те щоб «на ліво», взагалі нікуди піти не зможе) У прямому сенсі цього слова) Погугліть, що таке техніка «пампуїр», «гра на флейті» чи «сінгапурське захоплення». Ууух)))

Коротко розповім про основні види вагінальних кульок, а потім про ще один їх очевидний плюс. Отже, вагінальні кульки чи тренажери Кегеля поділяють на:  

класичні. Такі кульки виготовляють з медичного силікону, металу чи скла. Зазвичай мають хвостик, щоби кульку можна було комфортно витягти. Деякі моделі роблять за принципом – кулька у кульці, це створює ефект вібрації під час руху. 

вагінальні кульки з вібрацією. У таких кульках вібрацію створює електричний моторчик. Потужність контролюється пультом чи телефоном. Нащо взагалі та вібрація потрібна, спитаєте ви? Бо так можна тренуватись, тренуватись і оооп – отримати оргазм) Чому ні?

віброяйця. Мають більш правильну анатомічну форму. Вібрують. Можуть мати відросток для стимуляції клітора. Віброяйце – це така більш продвинута вагінальна кулька. Віброяйце – це не просто тренування, це перш за все задоволення. Спробуйте, наприклад, увімкнути віброяйце підчас анального сексу з партнером. Це буде коротке тренування)

набори вагінальних кульок. Набори вагінальних кульок існують для того, щоби ви однією покупкою придбали кульки на всі випадки життя. Кульки в наборі відрізняються вагою і розмірами, як то кажуть – під настрій. Якщо ви ще ніколи не використовували вагінальні кульки – почніть з найбільшої і найлегшої, а далі поступово переходьте до важких і маленьких.

Отже, любі мої) Тренування, тренування і ще раз тренування. Бо це не просто корисно для, прости Господи, м’язів тазового дна, а ще і дуже приємно. Плюс – жодної кріпатури на ранок. Кожна з нас може стати немов та мадам Пампуїр) І тоді можливо колись вправи Кегеля стануть олімпійським видом спорту. Чому ні? Керлінг же став?