Шість сантиметрів – то замало чи багато?) Що перше прийшло вам у голову, жіночки – довжина чи товщина? Адже мозок одразу малює вам ту фантазію, що найбільше хоче) Тож давайте підберемо вам добрий фалоімітатор. А обрати є з чого)

Що таке фалоімітатор? Тут назва говорить сама за себе. Фалоімітатор – це секс-іграшка, що імітує чоловічий фалос. А оскільки навіть двох однакових чоловіків на планеті не існує, то вибір майже безкрайній. І мова тут не лише про розміри. Тож які види фалоімітаторів існують? Давайте перелічимо основні:

реалістичні фалоімітатори

Виготовляють їх максимально схожими на справжній чоловічий фалос. Тут є і вени, і голівка, і навіть чоловіча мошонка. Їх навіть іноді роблять зі зліпку пенісів відомих порноакторів, таких немаленьких, не 6 на 6) Реалістичні фалоімітатори зазвичай роблять с м’якого силікону, ПВХ чи кібершкіри для максимальної схожості. 

 

нереалістичні фалоімітатори або ділдо

Така іграшка теж приносить неабияке задоволення, але виглядає нереалістично, а іноді навіть футуристично. Можуть буди будь-якого кольору, з пухирцями, блискітками і візерунками. Окрім силікону, можуть бути зроблені з високоякісного скла чи нержавіючого металу, можуть навіть світитися у темряві.

 

- двосторонні та подвійні фалоімітатори

Подвійний фалоімітатор ідеально підійдетим, хто хоче відчути подвійне проникнення, тобто анально-вагінальне. Зазвичай їх роблять з присоскою, щоби можна було користатися без рук. Двосторонні фалоімітатори теж можна використовувати для подвійного задоволення, але зазвичай то іграшка для двох жінок у парі.

 

фалоімітатори з вібрацією

Тут все те саме, але з вібрацією. Працюють на акумуляторах чи батарейках. Деякими моделями можна керувати за допомогою дистанційного пульту. А от хто буде керувати самим пультом, то вже ваша фантазія)

 

І це лише основні види фалоімітаторів, що можна замовити на сайті секс-шопу AssInBath. Замовити і швидко отримати «Новою Поштою». І не важливо скільки тих сантиметрів ви замовите, головне не забувайте додавати лубрикант, любі мої, тоді оргазм буде навіть потрійним)

Цьом.