Отже, анальні іграшки.

Якщо сама думка про анальні пестощі викликає у вас, скажімо так, неоднозначні відчуття, ну що ж… у світі багато речей, до яких люди відносяться по-різному, і це факт.

От наприклад, - всі люблять маленьких милих котиків. Факт? Ні. Дехто на іншому кінці планети віддає перевагу песикам і готує їх щовечора. Світ звісно обертається, але не навколо нас. 

Тож якщо ви вирішили перевірити, чи збуджують саме вас анальні пестощі, перевіряйте, то є єдиний спосіб це зробити. І якщо так, то на наступний рівень задоволення вас підніме саме анальна іграшка.        

На перший погляд анальні іграшки дуже схожі на всі інші інтимні девайси, але то лише на перший, є декілька дуже важливих відмінностей, на які обов’язково треба звернути увагу:

  • найголовніше, у анальної іграшки повинен бути стопер. Це таке збільшення у основи, за яке ви зможете її міцно тримати і контролювати. Може бути у вигляді кільця чи у вигляді мошонки. Чому це важливо? Бо без стопера, людський анус, наче чорна діра, може засмоктати вашу іграшку в середину. І тоді, замість неземного оргазму, єдині нові і незабутні відчуття що на вас чекають, будуть від пози «зю» у найближчій черговій лікарні. Самостійно дістати іграшку у вас навряд чи вийде, доведеться познайомитися з місцевим проктологом.

 

  • всі анальні іграшки відрізняються звуженим кінчиком для комфортного введення. Анус так влаштовано, що розширюватись він може сильно, але не одразу. Треба робити це поступово, щоби не було травм, бо інакше трісне і знов поза «зю» та «привіт проктолог».  

 

  • анальні іграшки повинні бути зроблені з непористих матеріалів, таких як медичний силікон, метал чи міцне скло. Такі матеріали не вбирають запахи, це важливо. Не буде такого, що ви їх мили мили, а шлейф такий наче не мили.

 

А тепер розповім які саме бувають анальні іграшки, як завжди коротенько:

  • анальні пробки і плаги. Це іграшки, так би мовити, статичні. Тобто вставив і все, без поступальних рухів. Вони додають відчуття наповненості. Тому під час вагінального сексу буде приємно не лише вам, а і партнеру. Іноді такі анальні пробки прикрашають пухнастим хвостиком чи яскравим камінчиком. Тому партнеру не лише приємно, а й ще і красиво)

 

  • анальні пробки і плаги з вібрацією. Ну тут все зрозуміло. Додайте до попереднього пункту вібрацію, пульсацію, сто тисяч усіляких режимів – і ваш партнер може взагалі не ворушитися.

 

  • анальні ланцюжки і намиста. Такі іграшки навпаки не статичні. Їх вводять поступово, кулька за кулькою. При цьому діаметр кульки кожного разу збільшується. Далі треба так само поступово виводити, що теж приємно. Гратися з анальними ланцюжками ви можете самі, а можете довірити партнеру.         

 

 

І наприкінці скажу саме-саме головне. Найголовніше! Саме найголовніше!

Людський анус НЕ ВИРОБЛЯЄ природню змазку, тому підчас будь-яких анальних пестощів використовуйте лубрикант, добрий лубрикант, якомога багато доброго лубриканту. Анальні пестощі та анальний секс повинні приносити задоволення, а не біль.

Саме тому в сексшопі Assinbath до буд-якої анальної іграшки ми додаємо лубрикант у подарунок. Бо краще ми, ніж місцевий проктолог)

Цьомки)